PROFILERING

SJEKK ALLE TRYKKMETODER FOR
PROFILERING VI HAR Å TILBY

TRANSFER

TRANSFER ER ET FORHÅNDSLAGDET MERKE SOM TRYKKES PÅ PLAGGET MED EN VARMEPRESSE.
PRODUSERES GJERNE I BULK, FOR RASK PRODUKSJON VED BEHOV.

BRODERING

Brodering er en dekorativ teknikk som bruker nål og tråd til å sy design eller logoer på tekstiler, og gir en tredimensjonal effekt.

SILKETRYKK

SILKETRYKK ELLER SERIGRAFI ER EN GRAFISK TRYKKMETODE DER TRYKKFARGEN BLIR OVERFØRT GJENNOM EN STRAM FINMASKET DUK. 

DTF (Direct-to-foil)

DTF (DIRECT-TO-FOIL) TEKNIKKEN GJØR DET MULIG Å SKAPE LYSKENDE DESIGN DIREKTE PÅ METALLFOLIER VED Å BRUKE EN SPESIELL TRYKKPROSESS MED VARME OG BLEKK.

SUBLIMERING

SUBLIMERINGSTRYKK ER EN METODE FOR GRAFISK OVERFØRING SOM INNEBÆRER OMFORMING AV BLEKK FRA FAST TIL GASSFORM VED HØY VARME, FOR Å SKAPE PERMANENTE OG FARGERIKE DESIGN.

STORFORMATTRYKK

STORFORMATTRYKK ELLER LARGE FORMAT PRINT, ER EN GRAFISK TRYKKTEKNIKK SOM SPESIALISERER SEG PÅ PRODUKSJON AV STORE GRAFISKE UTSKRIFTER SOM OVERSTIGER STANDARDSTØRRELSER.

LASERGRAVERING

LASERGRAVERING ER EN PRECIS OG AVANSERT TEKNIKK SOM BRUKER EN FOKUSERT LASERSTRÅLE TIL Å FJERNE MATERIALE FRA EN OVERFLATE FOR Å SKAPE DYPE OG PERMANENTE MØNSTRE ELLER GRAVERINGER.

VEILEDER GJENNOM BESTILLINGS-PROSESSEN
LOGOFILER
Som alt annet innen profilering, krever transfer at logoen blir levert i høyoppløselig vektor-format., som f.eks: .pdf, .eps eller .ai fil.
KORREKTUR
Logo og ønsket antall produkter er mottatt fra kunde, og vi leverer korrektur med plassering og størrelsesforhold på mail før ordre iverksettes
OPPSTART
Når korrekturen er godkjent, blir logoen nøyaktig overført til det valgte mediumet for trykking. Vi sikrer at logoen blir gjengitt med høy presisjon og kvalitet, uavhengig av teknikken.
PRODUKSJON
I produksjonsfasen blir transfermerket nøye anvendt på det valgte produktet. Dersom du har merker lagret hos oss, kan vi også tilby på-stedet-trykking når en ansatt skal hente nytt arbeidstøy.
Previous slide
Next slide
Verified by MonsterInsights